Facebook
Instagram

Theaternieuws COVID-19

Geëerd publiek,

Beste theaterliefhebbers,

Geachte sympathisanten van het Garageteater,

 

Als gevolg van de  versoepelde coronamaatregelen binnen de cultuursector maakt het Garageteater volop werk van een nieuwe, theatrale en veilige start van ons drastisch ingekort theaterseizoen!

Begin september startte de jeugdwerking met workshops en in oktober vangen de repetities aan van onze spetterende jeugdproductie BELLE EN HET BEEST!

De première is voorzien voor half februari 2021!

Inmiddels stellen we alles in het werk om het veilig en gezond te houden, zodat u met een gerust gemoed kan komen genieten van ons jeugdig theatergeweld!

De Schone Smeerlap’ van Pierre Chesnot toont, bij leven en welzijn vanaf half mei zijn dolle capriolen en in de grote vakantie van 2021 plannen we een heus zomers buitenevenement! We brengen dan voor u ‘Midzomerstrandkomedie’ van Haye Van Der Heyden.

 

En toch…

willen we jullie dit najaar ook niet zonder Garageteater ervaring zetten!

We zetten de deuren van onze bar dit najaar wagenwijd en coronaproof open. Terwijl u geniet van een drankje bieden we u een kleine waaier van cultuur aan. We plannen vertellingen, muziek optredens, theatervoorstellingen… en dit alles in het klein in onze bar!

Meer informatie volgt op de website en via mail.

 

Uit de grond van ons hart hopen we u gauw hartelijk te kunnen begroeten!

 

Het Garageteater Team